Apartmajske hiše Rogla

Bližina

blizina smučišč na Rogli - najodaljenejši apartma se nahaja samo 2700 metrov od spodnje postaje sedežnice Jurgovo!

Lokalno sodelovanje

sodelujemo s ponudniki turističnih storitevin domačih izdelkov iz Keblja ,Oplotnice, Božja in Gorenja.

Lokacija

Lokacija naših namestitvenih kapacitet vam omogoča najkrajši dostop do smučišč in narave na Rogli.

Podjetje DANDI d.o.o.

je družinsko podjetje ustanovljeno leta 1990. Na območju Zreškega Pohorja smo od leta 1997 obnovili oziroma na novo zgradili več objektov, v katerih lahko ponudimo gostom 19 apartmajev, z več kot 100 ležišči.
Ena od prednosti naših namestitvenih kapacitet, ki so sicer sodobne, vendar zgrajene v stilu, ki je značilen za ta del Slovenije, je bližina smučišč na Rogli ( naj oddaljenejši apartma se nahaja samo nekaj več kot 2000 metrov od spodnje postaje sedežnice Jurgovo !), ter 14 km od Term Zreče. Apartmajska hiša Rogla na Jurgovem je locirana ob spodnji postaji sedežnice Jurgovo ( 1050 m.n.m.) ob smučišču ( ski in ski out) Bližina avtoceste ( 18 km), omogoča preko Oplotnice in Cezlaka najkrajši dostop do smučišč na Rogli.
Pohorski hiši 1 in 2 in  se nahajata v približno 2 km oddaljenem zaselku Lukanja (873 m.n.m.). ter tudi  blizu smučišča Trije kralji, saj sta po cesti oddaljeni manj kot 8 kilometrov.
Pri oskrbi gostov sodelujemo s ponudniki turističnih storitev in domačih izdelkov iz regije še posebej s ponudniki iz Keblja ,Oplotnice, Božja, Planine in Gorenja.
S partnerji ponujajmo tudi različne aktivne vikende, seminarje in tematske programe
povezane z zdravim življenjskim slogom ter aktivnimi športnimi počitnicami.

Dandi, d.o.o.

Žlavsova ulica 5, 3212 Vojnik

T: +386 (0)51 655 016

F: +386 (0)41 655 016

E: dandi@dandi.si

NA ZEMLJEVIDU

POVEZAVE