APARTMAJSKE HIŠE ROGLA

Apartmajska hiša Pelegrinka Apartmajska hiša pelegrinka Mali Drvenik

Kratek opis

Apartmajska hiša Pelegrinka, se nahaja na Malem Drveniku, šestem najmanjšem poseljenem otoku na Jadarnu, ki ima dobre ladijske povezave  s Trogirom od koder plovba traja manj kot uro.  Hiša se nahaja na Zahodnem delu otoka v vasici Petomavar nad zalivom Vela Rina, kjer ob stoletnem drevesu Pelegrinki daje prijeten hlad tudi v najbolj vročih dneh popoldanski maestral.

Kamnita hiša (skupek starih hiš) je obnovljen v tipičnem dalmatinskem stilu in s tradicionalnimi  materiali ( kamen, les, kovina), kar daje ob razporeditvi prostorov, hiši še poseben šarm. Ob veliki kuhinji z vsemi aparati boste lahko uživali v pripravi jedi na žaru v kamnitem kotičku le nekaj korakov od dnevne sobe. V hiši sta gostom na razpolago dve ločeni spalnici ( ena ima pogled iz balkona na morje) ter skupno 5 osnovnimi ležišči ( v vsaki spalnici je zakonsko ležišče v eni pa dodatno ležišče za najmanj 1 osebo. V dnevni sobi je dodatno še kavč z možnostjo namestitve do 2 oseb. Skupno število ležišč je 7.

Predsoba je najhladnejši notranji del hiše ki spaja  Kopalnico s tušem in wc, spalnico 1, kuhinjo in dnevni prostor. Druga spalnica se nahaja v nadstropju nad dnevnim prostorom z obnovljenim lesenim podom, ki loči nadstropji. Ob hiši je veliki senčno/sončni vrt s površinami za počitek. Hiše se nahaja na vzpetini  nad zalivom, zato omogoča odhod na bližnje kopanje v vsakem vetru v enega od zalivov nasprotne lege. 

Dandi, d.o.o.

Žlavsova ulica 5, 3212 Vojnik

T: +386 (0)51 655 016

F: +386 (0)41 655 016

E: dandi@dandi.si

NA ZEMLJEVIDU

POVEZAVE